Tuinhekwerk

Wilt u uw tuin voorzien van een nieuw tuinhek? Ook dan kunt u bij ons terecht. Tuinhekwerk is verkrijgbaar in verschillende typen en uitvoeringen. Er zijn diverse hekwerken die u om uw tuin kunt laten plaatsen. Om te kijken welk hekwerk voor uw tuin geschikt is, is het belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn. Hieronder staan de drie meest gehanteerde typen nader uitgelicht:

Gaashekwerk als tuinhek

Vaak wordt een gaashekwerk gebruikt als tuinhekwerk. Het is een eenvoudige en flexibele oplossing. Het is toepasbaar in veel situatie's en bovendien goedkoop in de aanschaf ten opzichte van staafmatten of sierhekwerk. Het hekwerk systeem is eenvoudig en snel te plaatsen en ideaal als afscheiding voor particuliere tuinen, bloemperken of grasvelden.

Moderne dubbelstaafsmatten

Een stevigere variant van tuinhekwerk zijn dubbelstaafsmatten. Deze hek panelen zijn gemaakt van stevige massieve ijzerdraden die in een maas patroon van 5 bij 20 centimeter zijn gepuntlast. Deze staafmat panelen zijn eenvoudig zelf te monteren tussen de ronde staanders d.m.v. een beugelverbinding. Uiteraard zijn er bij dit type ook bijpassende tuinpoorten leverbaar. Zo kun je het hekwerk ook gebruiken als afrastering voor klimplanten zoals: klimop en hedra. Wilt u liever wat vrijer zitten in uw achtertuin, dan zijn er sinds kort ook zicht dichte stroken voorhanden die eenvoudig in het tuinhek zijn in te vlechten.

          Fraai elegant sierhekwerk                                       Staafmathekwerk met klimop begroeiing          Gaashek langs het water op                     

Elegante sierhekken

Sierhekwerk wordt veelal gebruikt als een decoratieve verfraaiing van uw tuin of woning. Deze ijzeren sierhekken kunnen worden uitgerust met fraaie sierpunten, krullen of andere versierselen en kunnen worden afgewerkt in een scala van fraaie RAL kleuren. De sierhekken zijn verkrijgbare in diverse klassieke en moderne varianten. En staat uw gewenste type er niet bij, dan is maatwerk natuurlijk ook mogelijk!

Wilt u meer weten over tuinhekwerk of een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u ons op werkdagen altijd telefonisch bereiken op 026 - 84 07 555.

Bekijk ook eens de links met informatie: hek plaatseninrijhekstaalmatten
Hekwerk Nieuwbouwwijk Voortuin hekwerk